2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η μνήμη της Αγίας Νεομάρτυρος Αικατερίνης στη Μαγούλα

Δευτέρα28Νοέμβριος2022

Η μνήμη της Αγίας Νεομάρτυρος Αικατερίνης στη Μαγούλα

    Σήμερα, πρώτη ημέρα της Σαρακοστής των Χριστουγέννων, η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη των Αγίων Μαρτύρων Σαμωνά, Γουρία και Αβίβου, ως και της Αγίας Νεομάρτυρος Αικατερίνης της εν Μάνδρα. Επίκεντρο της εορτής αποτέλεσε ο Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού Μαγούλας. 

    Την παραμονή της εορτής, ο Εσπερινός τελέσθηκε από τον εφημέριο του Ναού, π. Αλέξανδρο, ενώ ανήμερα, την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.

IMG 1009

IMG 1010

IMG 1014

     Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον ηρωισμό της Νεομάρτυρος Αικατερίνης και ευχήθηκε όλοι να έχουμε καλή Σαρακοστή, επί τη ευκαιρία της ενάρξεως της νηστείας των Χριστουγέννων.

IMG 1024

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes