2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η αρχή της Ινδίκτου στον Καθεδρικό

Δευτέρα14Σεπτέμβριος2020

Η αρχή της Ινδίκτου στον Καθεδρικό

   Η 1η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί από τους Αγίους Πατέρες ως η αρχή του εκκλησιαστικού έτους.

   Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών και ακολούθως τέλεσε τον Αγιασμό προς ευλογίαν των πιστών και, ιδιαιτέρως, της μαθητιώσας νεολαίας, δεδομένου ότι την σημερινή ημέρα αρχίζει η εκπαιδευτική περίοδος.

   Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε ευχές, για να κυριαρχήσει στο νέο έτος η κατά Θεόν ειρήνη στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων, στις διεθνείς σχέσεις των κρατών, αλλά και η ηρεμία στη φύση. Ευχήθηκε για σωματική και ψυχική υγεία, αλλά και για τον Φωτισμό όλων, προκειμένου να διέλθουμε το στάδιο της νέας περιόδου με αγάπη, χαρά και ενότητα, έχοντας ως γνώμονα την πραγματοποίηση του Θείου θελήματος. Στους δε μαθητές και μαθήτριες, ο Σεπτός Μητροπολίτης μας ευχήθηκε να έχουν την ενίσχυση του Αγίου Πνεύματος για να καταφέρουν να λάβουν με διάκριση την απαραίτητη -και καθαρή από αλλότρια στοιχεία- εγκύκλια παιδεία, προκειμένου να πετύχουν τους προσωπικούς στόχους τους.

 de

IMG 2038

IMG 2041

IMG 2054

IMG 2061

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes