2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή Δ’ Ματθαίου στην Ι. Μ. Αγίου Μηνά Ανθούσας

Κυριακή05Ιούλιος2020

Κυριακή Δ’ Ματθαίου στην Ι. Μ. Αγίου Μηνά Ανθούσας

   Στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά Ανθούσας λειτούργησε σήμερα, Κυριακή Δ’ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος. Την ημέρα αυτή τιμάται η Σύναξη πάντων εν Χίω Αγίων, εορτή καθιερωμένη από τους μακαριστούς χιακής καταγωγής κτήτορες της Μονής και αυταδέλφους, Μητροπολίτη Αστορίας Πέτρο και Αρχιμανδρίτη Νήφωνα Αστυφίδη.

   Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι οι Άγιοι, αν και τηρούσαν κατά γράμμα το θέλημα του Θεού στη ζωή τους, εντούτοις υπέφεραν πολλές ταλαιπωρίες. Αυτή ήταν η επίγεια ανταπόδοση του Θεού για τον αγώνα τους, προκειμένου μέσω της υπομονής τους, να τους αναδείξει λαμπρότερους από το χρυσάφι και να τους χαρίσει περισσότερα στεφάνια στον Ουρανό.

20200705 100235

IMG 9976

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes