2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Εγκαίνια του «Ποντιακού Θεάτρου» στη Γκορυτσά Ασπροπύργου

Τρίτη14Μαϊος2019

Εγκαίνια του «Ποντιακού Θεάτρου» στη Γκορυτσά Ασπροπύργου

   Ανταποκρινόμενος στη πρόσκληση της Δημοτικής αρχής, ο Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων του νέου «Ποντιακού Θεάτρου» στη Γκορυτσά Ασπροπύργου, παρουσία του Δημάρχου κ. Νικόλαου Μελετίου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και εκατοντάδων πολιτών του Ασπροπύργου. 

   Ο Ασπρόπυργος συνεχίζει να διατηρεί τον εθνικό μας πολιτισμό και αυτό αποδεικνύεται με το νέο παράρτημα του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου, αυτό του «Ποντιακού Θεάτρου», που έρχεται να υλοποιήσει στόχους της Δημοτικής αρχής του τόπου μας την οποία και ευχαριστούμε. Κάποιοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν και  να αλλοιώσουν τον διαχρονικό πολιτισμό μας τις τελευταίες δεκαετίες, εμείς όμως επιμένουμε όχι μόνο να διασώσουμε, αλλά και να μεταλαμπαδεύσουμε στις νέες γενιές αυτά που κράτησαν αιώνες το Εθνικό μας στερέωμα, τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

   Το νέο αυτό παράρτημα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου θα φιλοξενεί πολιτιστικές δραστηριότητες όπως ζωγραφική, λογοτεχνία και μουσική.

   Ιδιαίτερες ευχές δόθηκαν στους πρωτεργάτες και υποστηρικτές του έργου, στον Πρόεδρο του «Θεατρικού» κ. Δημήτριο Ευσταθιάδη και τον Πρόεδρο του Πνευματικού κ. Μελέτιο Μπουραντά οι οποίοι μετέφεραν το δικό τους χαιρετισμό, καθώς και στους Αντιδημάρχους Αναστάσιο Παπαδόπουλο και Παντελή Σαββίδη.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

21

DSC 0397

DSC 0434

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes