2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Ιερού Κλήρου από τον Αρχιεπίσκοπό μας

Δευτέρα21Ιανουάριος2019

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Ιερού Κλήρου από τον Αρχιεπίσκοπό μας

   Στην φιλόξενη αίθουσα «Ρόδον το Αμάραντον» στον Πειραιά έγινε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Ιερού Κλήρου από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο της Εκκλησίας μας Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Καλλίνικο, παρουσία των Μητροπολιτών, του οικείου Ιεράρχου Πειραιώς και Σαλαμίνος κ. Γεροντίου, του Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, Ιερέων και Διακόνων.

   Ο Μακαριώτατος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους κληρικούς οι οποίοι με αυταπάρνηση αγωνίζονται υπέρ των δικαίων της πίστεως. Είναι ενθάρρυνση για τον ιερό αγώνα της Εκκλησίας μας η ενότητα των Ορθοδόξων αντιοικουμενιστών ανά τον κόσμο. Δίχως υλική στήριξη και δίχως να μας στερεί ποτέ τα αναγκαία ο Κύριός μας, πορευόμαστε και αγωνιζόμαστε όλοι μαζί στα βήματα και τις αρχές των Αγίων μας, ανταποκρινόμενοι στο μέτρο του δυνατού. Η ευχή μου να συνεχίσουμε πιο δυνατοί τον ευλογημένο αγώνα μας, ιδιαιτέρως αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα μας ώρες,  τόνισε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπός μας.

   Ο Αρχιμανδρίτης π. Ευθύμιος Μπαρδάκας ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο και τους παριστάμενους Αρχιερείς τονίζοντας ότι η προσωπικότητα του Αρχιεπισκόπου για την Εκκλησία μας, σήμερα, αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο.

IMG 5070

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes