2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η Εορτή της Περιτομής του Χριστού και του Αγ. Βασιλείου στην Αγία Τριάδα Ασπροπύργου και στην Ι. Μ. Οσίας Ειρήνης Λυκοβρύσεως

Δευτέρα14Ιανουάριος2019

Η Εορτή της Περιτομής του Χριστού και του Αγ. Βασιλείου στην Αγία Τριάδα Ασπροπύργου και στην Ι. Μ. Οσίας Ειρήνης Λυκοβρύσεως

   Ο πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της ιεράς μνήμης του εν Αγίοις πατρός ημών Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας, πραγματοποιήθηκε εχθές, το απόγευμα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γκορυτσάς Ασπροπύργου. 

   Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ανήμερα της μεγάλης Δεσποτικής  εορτής της Εκκλησίας μας, ετελέσθη ιερουργούντος του Επισκόπου μας, σήμερα, στην Ιερά Μονή Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση Αττικής. 

   Ο Επίσκοπός μας, άμα τη λήξει του Μυστηρίου, ευλόγησε και έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιτα της Ι. Μονής.

Από τον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος 

IMG 3561

IMG 3562

Από την Ιερά Μονή Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου 

IMG 3566

IMG 3599

IMG 3606

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes