2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Σύναξη συντελεστών των εκδηλώσεων της Ι. Μητροπόλεως

Σάββατο12Ιανουάριος2019

Σύναξη συντελεστών των εκδηλώσεων της Ι. Μητροπόλεως

   Με αφορμή την επιτυχημένη διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικής Γιορτής της Μητροπόλεως λίγες ημέρες πριν, πραγματοποιήθηκε σήμερα, σύναξη των μελών της Μεικτής Χορωδίας «Υμνωδοί» και του Συνόλου Εκπαιδευτικού Δράματος «Λυδία», καθώς και των κληρικών, βασικών συντελεστών για την διοργάνωση των εκδηλώσεών μας, κατόπιν προσκλήσεως του Ποιμενάρχου μας, κ. Χρυσοστόμου.

   Στην τράπεζα αγάπης που πραγματοποιήθηκε στην παρακείμενη αίθουσα του Ι. Ν Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ασπρόπυργο, συμμετείχαν και οι Κατηχητές των ενοριών που συνοδεύσαν τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων που συμμετείχαν στην εκδήλωση και συγκεκριμένα, στο τελευταίο, αλλά ιδιαιτέρως ευχάριστο σκέλος της γιορτής, κατά το οποίο έψαλλαν μαζί με τη Χορωδία μας και τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Προσκεκλημένοι του Επισκόπου μας στην οικογενειακή αυτή εκδήλωση ήταν όλοι, όσοι συνέβαλαν με οιοιδήποτε τρόπο στην διοργάνωση και διεξαγωγή της καθιερωμένης πλέον αυτής γιορτής της Μητροπόλεως.

   Ο Σεβασμιώτατος, με αφορμή την συγκέντρωση της πνευματικής μας οικογένειας, μίλησε για την σπουδαιότητα του εθελοντισμού και της προσφοράς. Ανεξαρτήτως του είδους και της ποσότητας, είπε, η προσφορά όλων είναι εξαιρετικά σημαντική. Αποτέλεσμα της δοτικής αυτής διάθεσης είναι και η δημιουργία των εκδηλώσεων, μέσα από την οποία παράγεται πολιτισμός, αλλά κυρίως μεταλαμπαδεύονται τα στοιχεία της παράδοσης και της Ελληνορθόδοξής μας ταυτότητας. Η προσφορά αυτή εκ μέρους όλων μας, τόνισε, είναι επιβεβλημένη, αφού συμβάλει, ακόμη και χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, στη διατήρηση των χαρακτηριστικών του Ελληνορθόδοξου Γένους μας. 

   Η όμορφη σύναξη ολοκληρώθηκε με τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα που τραγούδησαν με χαρά, τα μέλη ης Χορωδίας μας.

3

4

5

6

7

8

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes