2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

ΙΑ’ Κυριακή Λουκά στην Αγία Ματρώνα Χίου

Κυριακή30Δεκέμβριος2018

ΙΑ’ Κυριακή Λουκά στην Αγία Ματρώνα Χίου

   Στον Ιερό Ναό Αγίας Ματρώνης στη Χώρα Χίου λειτούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, ΙΑ’ Κυριακή Λουκά, εν μέσω πυκνού εκκλησιάσματος. Η ομιλία του Επισκόπου μας είχε αναφορά στην Μητροπολιτική εορτή των Χριστουγέννων και στο Μέγα Δείπνο της Ευαγγελικής περικοπής.

   Ξεχωριστή ευλογία και χαρά ήταν τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου με τις Κατηχήτριες όπου έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τα Πρωτοχρονιάτικα παινέματα της Χίου. Τα παιδιά προσέφεραν στον Επίσκοπό μας αναμνηστικό δώρο ενόψει των εορτών και αντιστοίχως, ο Ποιμενάρχης μας προσέφερε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος έδωσε εορταστικές ευχές από καρδιάς σε όλους, τονίζοντας ότι τα νέα παιδιά είναι η φύτρα του Γένους μας, σε αυτά ανήκει, είπε, το αύριο, γι’ αυτό κι όλοι εμείς έχουμε την υποχρέωση να επενδύσουμε στον ψυχικό κόσμο των παιδιών.

1

2

3

5

6

7

8

9

10

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes