2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Το ετήσιο Μνημόσυνο του μακαριστού Μοναχού π. Ιγνατίου

Δευτέρα03Δεκέμβριος2018

Το ετήσιο Μνημόσυνο του μακαριστού Μοναχού π. Ιγνατίου

 

IMG 4284

   Στο Ιερό Κάθισμα του Αγίου Δημητρίου στην Δόμβραινα Βοιωτίας τέλεσε το ετήσιο Μνημόσυνο του μακαριστού Μοναχού και κτήτορος του καθίσματος, π. Ιγνατίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.

   Ο αείμνηστος Μοναχός π. Ιγνάτιος υπήρξε μία εξαιρετική φυσιογνωμία, χαρισματική από τον Θεό, με πλούσια τάλαντα τα οποία δίδαξε σε όποιον θέλησε να εμπεδωθεί σε αυτά όπως η αγιογραφία, το πλέξιμο κομποσκοινιού, το ψηφιδωτό.

   Επί σειρά πέντε δεκαετιών, ως Μοναχός, στήριξε πνευματικά όσους τον γνώρισαν από κοντά και τον προσέγγισαν. Με αισθήματα συγκίνησης και σεβασμό στο πρόσωπό του, όλοι αυτοί, έχουν να θυμούνται τις πνευματικές του νουθεσίες.

Η μνήμη αυτού αιωνία.

IMG 1282

IMG 2136

IMG 2157

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes