2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή των Αγίων πατέρων της Ζ’ Οικουμενικής Συνόδου στην Αγία Ματρώνα Χίου

Κυριακή28Οκτώβριος2018

Κυριακή των Αγίων πατέρων της Ζ’ Οικουμενικής Συνόδου στην Αγία Ματρώνα Χίου

   Στον Ιερό Ναό Αγίας Ματρώνας στη Χώρα της Χίου τελέσθηκε σήμερα Δυσαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, με συλλειτουργούς του τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεθώνης, κ. Αμβρόσιο, τον Ηγούμενο της Μονής των Αγίων Πατέρων, Αρχιμανδρίτη π. Αθανάσιο, τον Ιερομόναχο π. Θεόφιλο και τον Διάκονο π. Αγάπιο.

   Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Δοξολογία για την Εθνική επέτειο του έπους του 1940.

   Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας η οποία σχετίζεται με την εορτή των Αγίων Πατέρων της Ζ’ Οικουμενικής Συνόδου που σήμερα τιμούμε. 

   Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο επετειακό γεγονός του έπους του ΄40 εστιάζοντας στις θαυμαστές και σωτήριες, για το Έθνος μας, παρεμβάσεις της ίδιας της Παναγίας μας.

1

2

3

4

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes