Η τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

.

Κυριακή23Σεπτέμβριος2018

Η τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

            Με επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια φορά η τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Φούσα Ασπροπύργου, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου.

            Όπως πάντα, οι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Μητροπόλεώς μας έσπευσαν να δώσουν ζωή από τη ζωή τους. Το αποτέλεσμα της προσέλευσης και προσφοράς των εθελοντών αιμοδοτών, που διήρκεσε από τις 09.00 έως τις 14.00, ήταν 51 φιάλες.

            Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία της Μητροπόλεως τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει στη διαμόρφωση σχετικής παιδείας και κουλτούρας, αφού οι αιμοδότες μας είναι τακτικοί και σταθεροί προς το καθήκον αυτό άνθρωποι, με πλήρη επίγνωση ότι μπορούν με την απλή αυτή πράξη τους να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή. 

            Σημαντική για την άρτια οργάνωση της αιμοδοσίας ήταν η συμβολή κλιμακίου ιατρών και νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν" καθώς και της υπεύθυνης για την αιμοδοσία ομάδας της Μητροπόλεως μας.

            Ο Επίσκοπός μας, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι θεωρούν πλέον δεδομένη την υποχρέωσή τους να προσφέρουν αίμα, στο εθελοντικό προσωπικό που για μία ακόμη φορά υποδέχθηκε και εξυπηρέτησε τους αιμοδότες, τον κ. Κωνσταντίνο Βενιέρη, την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ασπροπύργου κ. Σοφία Μαυρίδη, την κατηχήτρια κ. Σοφίας Μεσαριτσίδη, τον Γεώργιο Σολεϊμετζίδη και ασφαλώς τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Ματθαίο Μαβίδη.

 ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 2 copy copy 

1

2

3

4

5

6