2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ιερατική Σύναξη στον Καθεδρικό

Πέμπτη13Σεπτέμβριος2018

Ιερατική Σύναξη στον Καθεδρικό

            Ιερατική σύναξη πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αχαρνών, παραμονή της νέας εκκλησιαστικής χρονιάς κατόπιν προσκλήσεως του Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου. Ο Σεβασμιώτατος καλωσορίζοντας και δίνοντας στους πατέρες πνευματικές νουθεσίες και προτροπές, έδωσε το λόγο στον Αιδεσιμολογιώτατο, Πρεσβύτερο Κωνσταντίνο Πετσαλίδη, ο οποίος και παρουσίασε εισήγηση με θέμα "ο Ιερέας ως εξομολόγος". 

20180913 101529 resized 1

            Με την ολοκλήρωση της ομιλίας εκ μέρους του π. Κωνσταντίνου, ο Σεβασμιώτατος και οι πατέρες ανέπτυξαν συζήτηση γύρω από το εισηγηθέν θέμα. Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους Ιερείς να συμπαρασταθούν στο κατηχητικό έργο της Μητροπόλεως δια μέσου των Κατηχητικών Σχολείων των ενοριών, ενημερώνοντας συνάμα για τις επερχόμενες πανηγύρεις των ενοριών.

IMG 3165

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes