2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κατασκηνώσεων συνέχεια - Έναρξη και Αγιασμός για την Ομάδα των Αγοριών στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας

Δευτέρα20Αύγουστος2018

Κατασκηνώσεων συνέχεια - Έναρξη και Αγιασμός για την Ομάδα των Αγοριών στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας

             Με ενθουσιασμό και ανυπομονησία εκ μέρους των μικρών κατασκηνωτών ξεκίνησε σήμερα η κατασκηνωτική περίοδος της ομάδας των αγοριών. Από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στον Ασπρόπυργο -σημείο συνάντησης- αναχώρησαν τα πούλμαν με προορισμό τις εγκαταστάσεις στις οποίες φιλοξενούνται οι Παιδικές Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας «Περιβόλι της Σουμελά» 2018.

             Με την άφιξη των 100 αγοριών ηλικίας από 11 έως 18 ετών, των Ομαδαρχών και των Στελεχών της κατασκήνωσης, πραγματοποιήθηκε Αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο με τη συμμετοχή του πρεσβύτερου π. Ματθαίου και του Διακόνου π. Κωνσταντίνου. Ακολούθησε η ενημέρωση των κατασκηνωτών από τον Αρχηγό σχετικά με το ημερήσιο πρόγραμμα στο οποίο εντάσσεται η τέλεση της Ακολουθίας της Παρακλητικού Κανόνος λόγω τη περιόδου που διανύουμε, οι αθλητικές δραστηριότητες (κολύμβηση, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πεζοπορία), οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες (χειροτεχνίες, αφηγήσεις, τραγούδια, προβολή ντοκιμαντέρ) κ.α. Στους νεαρούς και μικρούς κατασκηνωτές γνωστοποιήθηκε επίσης, ο σκοπός και το θέμα που θα αναπτυχθεί σε όλο το πλαίσιο των δραστηριοτήτων της περιόδου, που είναι αφενός η Παναγία Σουμελά της οποίας το προσωνύμιο φέρουν οι κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας, αφετέρου το άκρως επίκαιρο θέμα της «Μακεδονίας μας».

              Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Παράκληση από τον π. Λεωνίδα παρουσία του Ποιμενάρχου μας. Τα παιδιά, αφού έλαβαν την ευχή και το καλωσόρισμα του Επισκόπου μας, τους διανεμήθηκαν δώρα, αναμνηστικά αλλά και χρήσιμα για την περίοδο της διαμονής τους στην κατασκήνωση, όπως προσευχητάρια, κομποσκοίνια, παιδικά εκκλησιαστικά βιβλία-εκδόσεις της Μητροπόλεως μας, καθώς και η ελληνική σημαία.

             Η χαρά και η ικανοποίηση ήταν έκδηλη στα μάτια αλλά και στη διάθεση των παιδιών τα οποία προσαρμόστηκαν άμεσα στο πρόγραμμα που επιμελώς ανέπτυξαν τα Στελέχη της κατασκήνωσης, με σκοπό την ποιοτική ψυχαγωγία των παιδιών, τη σωματική άθληση και δραστηριότητα, την εκπαίδευση και ασφαλώς την ψυχική και πνευματική ωφέλειά τους. 

1

2

3

4

5

Από την άφιξη στον χώρο της Κατασκήνωσης 

6

7

8

Από την τέλεση του Αγιασμού 

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Από την  Παράκληση παρουσία του Ποιμενάρχου μας.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

14

15

16

17

18

19

20

Ο Ποιμενάρχης μας διανέμει σε όλα τα παιδιά προσευχητάρια, κομποσκοίνια, παιδικά εκκλησιαστικά βιβλία-εκδόσεις της Μητροπόλεως μας, καθώς και την ελληνική σημαία.

21

22

32

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes