2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θήβα

Τετάρτη06Ιούνιος2018

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θήβα

            Πανθηβαϊκό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε απόψε, στη κεντρική πλατεία Θηβών, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Καλοκτένους, που διοργανώθηκε από την Επιτροπή για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
            Παρών στο συλλαλητήριο ήταν και ο Επίσκοπός μας, πλαισιούμενος από Κληρικούς της Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας.
            Ομιλίες και χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Θηβών, η τοπική Εκκλησία, απόστρατοι του Ελληνικού Στρατού και παλαίμαχοι του Ελληνικού Αθλητισμού.
            Να σημειωθεί ότι αντίστοιχα συλλαλητήρια πραγματοποιήθηκαν σήμερα και σε άλλες 22 περιοχές στη Μακεδονία μας, στη Θεσσαλία και σε ακριτικά νησιά της Ελλάδος.
            Σχετικό παλαιότερο άρθρο του Μητροπολίτου μας για το φλέγον θέμα της Ελληνικότητας της Μακεδονίας «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ» θα βρείτε (εδώ).

IMG 1500

IMG 1504

IMG 1505

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes