2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 14η αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας

Κυριακή20Μαϊος2018

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 14η αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας

            Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για άλλη μια φορά η εθελοντική αιμοδοσία της Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην παρακείμενη αίθουσα του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Φούσα Ασπροπύργου. 
            Η προσέλευση του ποιμνίου από τις περιοχές του Ασπροπύργου και των Αχαρνών, που δεν σταμάτησε από την 9η πρωινή έως και τις 2 το μεσημέρι, ήταν εντυπωσιακή.  Η εθελοντική αυτή, ζωτικής δωρεάς ενέργεια των πιστών είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή ικανού αριθμού φιαλών αίματος που θα χρησιμοποιεί για τη βοήθεια και ενδεχομένως για τη σωτηρία της ζωής κάποιων συνανθρώπων μας.
            Το παρόν έδωσε και ο Επίσκοπός μας, ο οποίος και ευχαρίστησε το Κλιμάκιο των ιατρών και των νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» που σε συνεργασία με την διοργανώτρια εθελοντική ομάδα για την αιμοδοσία της Μητροπόλεως, τον κ. Κωνσταντίνο Βενιέρη, την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου κ. Σοφία Μαυρίδη, την κατηχήτρια κ. Σοφία Μεσαριτσίδη, έφεραν σε πέρας τη σημαντική αυτή ενέργεια προσφοράς. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους εθελοντές αιμοδότες, με την ευχή να είναι πάντα γεροί και δυνατοί, υγιείς και ικανοί να προσφέρουν ζωή, όπως έκαναν σήμερα. 

           Σε όλους τους αιμοδότες δόθηκε χάριν ευλογίας εικόνα της Παναγίας μας. 

           Η ενέργεια της εθελοντικής αιμοδοσίας εντάσσεται στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου της Μητροπόλεώς μας. Να σημειωθεί ότι η εθελοντική αιμοδοσία της Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας αποτελεί την πρώτη τράπεζα του Δήμου Ασπροπύργου σε αριθμό συμμετεχόντων εθελοντών.

1

3

4

5

6

7

8

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes