2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Επίσκεψη στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Χριστού στο Μαρκόπουλο

Δευτέρα23Απρίλιος2018

Επίσκεψη στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Χριστού στο Μαρκόπουλο

            Στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στο Μαρκόπουλο Αττικής βρέθηκε σήμερα, το απόγευμα, ο Επίσκοπός μας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αντάλλαξε τον Αναστάσιμο χαιρετισμό με το εκκλησίασμα και απηύθυνε τις πατρικές του νουθεσίες.
            Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος, αναφέρθηκε στην τρανή απόδειξη του «Ζωοδόχου» Τάφου του Κυρίου, όταν στις πρόσφατες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από ομάδα επιστημόνων ερευνητών και μάλιστα με επικεφαλής Καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι επιστήμονες βιώσαν και παραδέχτηκαν την ζωοφόρο ιδιότητα του Παναγίου Τάφου. Με δέος και θαυμασμό απέναντι στο ανεξήγητο αυτό φαινόμενο, διακεκριμένοι επιστήμονες της φυσικής και όχι κληρικοί, συνομολόγησαν ό,τι η Εκκλησία μας διαχρονικά πιστεύει. 
            Ο Επίσκοπος μας με στόχο να ενθαρρύνει τους παρευρισκόμενους, μίλησε για την ελπίδα που διαχέει τις ψυχές μας, η αίσθηση του Αναστάντος Χριστού. ‘Όταν νιώθουμε πτοημένοι, κουρασμένοι, απογοητευμένοι, παγιδευμένοι, αρκεί μια μόνο σκέψη μας για ελευθερωθούμε. Η σκέψη του Αναστάντος Χριστού, η έκκληση για βοήθεια και η απόλυτη πίστη στο πρόσωπο Του, μας βοηθούν και μας λυτρώνουν άμεσα. Ο Χριστός εισακούοντας το κάλεσμα του ανθρώπου που εναποθέτει τις ελπίδες τους σε Αυτόν, ή θα απλώσει το χέρι για να σηκώσει τον καταβληθέντα και κουρασμένο ή θα δώσει φτερά και θα απελευθερώσει τον παγιδευμένο, είπε.

2I

3I

4I

IMG 3519

7I

9I

IMG 3531

10I

11I

12I

13I

14I

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes