2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Συνάντηση νέων στον Άγιο Κωνσταντίνο Ασπροπύργου

Παρασκευή13Απρίλιος2018

Συνάντηση νέων στον Άγιο Κωνσταντίνο Ασπροπύργου

            Συνάντηση με τους νέους στον Ασπροπύργο είχε απόψε, το απόγευμα, ο Ποιμενάρχης μας, Παρασκευή της Διακαινησίμου εβδομάδας. Σε μια χαρούμενη και αμιγώς πασχαλινή ατμόσφαιρα, στην παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου Άνω Φούσας, συγκεντρώθηκαν νέοι της ενορίας του ομώνυμου Ναού.

            Ο Επίσκοπός μας, στην ετήσια αυτή συνάντησή του, συνομίλησε με τους νέους, ενώ στην ιδιαίτερη ομιλία του αναφέρθηκε στο μέγα μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου και στην ευλογία που έχει ο άνθρωπος, όταν από τη νεαρή ηλικία ακόμη, αντιλαμβάνεται την πεμπτουσία της πίστεώς μας. Τότε σίγουρα, είπε, διασφαλίζεται για αυτόν μια ζωή χαρούμενη, ήσυχη και ειρηνική, ανεξαρτήτως εμποδίων και δυσκολιών.

            Στην ωραία αυτή εκδήλωση παρατέθηκε γεύμα στους νέους, ενώ στο τέλος ο Επίσκοπός μας τσούγγρισε, όπως παραδοσιακά κάνει, το πασχαλινό αυγό με τους εφημέριους των ενοριών που συμμετείχαν και βέβαια με τα παιδιά. 

IMG 0838

IMG 0840

IMG 0844

IMG 0847

IMG 0850

IMG 0852

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes