2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Με απόλυτη επιτυχία η 13η αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας

Κυριακή21Ιανουάριος2018

Με απόλυτη επιτυχία η 13η αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας

            Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε σήμερα για ακόμη μια φορά η εθελοντική αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, αυτή την περίοδο, στην παρακείμενη αίθουσα του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Φούσα Ασπροπύργου. 
            Κλιμάκιο ιατρών και νοσηλευτών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» σε συνεργασία με την διοργανώτρια εθελοντική ομάδα της αιμοδοσίας από τις ενορίες του Ασπροπύργου, βρέθηκαν σήμερα, το πρωί από τις 9πμ έως το μεσημέρι στις 2μμ, στην ειδικά για την ενέργεια, διαμορφωμένη αίθουσα, όπου για άλλη μια φορά, εκδηλώθηκε με ενθουσιασμό από το ποίμνιο των περιοχών Ασπροπύργου και Αχαρνών, εθελοντική αιμοδοσία. Η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή και το αποτέλεσμα της σημαντικής και ζωτικής αυτής δωρεάς, πραγματικά πολύτιμο. 
            Παρών ήταν και ο Επίσκοπος μας, ο οποίος ευχαρίστησε τους ιατρούς και νοσηλευτές, την αρμόδια για την αιμοδοσία ομάδα της Μητροπόλεως, τον κ. Κωνσταντίνο Βενιέρη, την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου κ. Σοφία Μαυρίδη, την Κατηχήτρια κ. Σοφία Μεσαριτσίδη και βέβαια τους εθελοντές αιμοδότες, με την ευχή να είναι πάντα γεροί και δυνατοί, υγιείς και ικανοί να προσφέρουν ζωή, όπως έκαναν σήμερα.
            Αυτή η προσπάθεια της Μητροπόλεώς μας εντάσσεται στο πλαίσιο του κοινωνικού μας έργου το οποίο αναπτύσσεται διαρκώς σε όλους τους τομείς. Αναφορικά με την αιμοδοσία, σημειώνεται ότι η εθελοντική αιμοδοσία της Μητροπόλεώς Αττικής και Βοιωτίας αποτελεί την πρώτη τράπεζα του Δήμου Ασπροπύργου σε αριθμό συμμετεχόντων εθελοντών.
            Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης κ. Ιωάννης Κατσαρός και ο Εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου και Πρόεδρος του Συλλόγου κατοίκων παραλίας Ασπροπύργου κ. Αντώνιος Κοναξής.

1A

2E

3E

4R

5J

6Y

7Y

8Y

9T

image2

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes