2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Νυχτερινές Ακολουθίες στους Ιερούς Ναούς Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως και Ασπροπύργου

Παρασκευή15Δεκέμβριος2017

Νυχτερινές Ακολουθίες στους Ιερούς Ναούς Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως και Ασπροπύργου

            Νυχτερινή Ακολουθία με Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Επισκόπου μας με συλλειτουργούς Ιερείς της Μητροπόλεώς μας, τελέστηκε τη Δευτέρα προς Τρίτη, εορτή των Αγίων Παραμόνου και Φιλουμένου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Ροδόπολη. Αντίστοιχα, Ακολουθία και Θεία Λειτουργία τελέστηκε την Πέμπτη προς Παρασκευή, εορτή του Αγίου Προφήτου Αββακούμ και της Αγίας Μυρώπης της Χιοπολίτιδος στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Ασπρόπυργο.
            Την περίοδο αυτή της Αγίας Σαρακοστής των Χριστουγέννων, ο Επίσκοπός μας με κληρικούς του, τελούν νυχτερινές Ακολουθίες σε ενορίες της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, προς πνευματική στήριξη του ποιμνίου χάριν ευλογίας και αγιασμού όλων. 
Την προηγούμενη εβδομάδα, εορτή των Αγίων Αμφιλοχίου, Επισκόπου Ικονίου και Γρηγορίου, Επισκόπου Ακραγαντινών, τελέστηκε νυχτερινή Ακολουθία στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Μαγούλας.

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως

1YU

2DG

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ασπροπύργου 

3YU

4YU

5TU

6UVY

7UV

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes