2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η Μητρόπολη μας στο πλευρό των πληγέντων από τη Θεομηνία στη Μάνδρα Αττικής

Τετάρτη15Νοέμβριος2017

Η Μητρόπολη μας στο πλευρό των πληγέντων από τη Θεομηνία στη Μάνδρα Αττικής

      Βαθύτατα συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι και με αισθήματα πόνου, θλίψης και οδύνης είδαμε ιδίοις όμμασιν τις καταστροφικές συνέπειες του φαινομένου που έπληξε τη Δυτική Αττική και ιδιαιτέρως την περιοχή της Μάνδρας και που κόστισε το θάνατο αθώων ανθρώπων. 
      Ο Επίσκοπός μας, έστειλε συλλυπητήρια επιστολή στη Δήμαρχο, κα Ιωάννα Κριεκούκη και στο Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζοντας τη θλίψη του, αλλά και τη συμπαράσταση της Μητροπόλεώς μας προς το Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας. Παράλληλα, ήλθε σε επικοινωνία με αρκετούς πληγέντες κατοίκους της περιοχής.
      Ευχή και προσευχή όλων μας, ο Κύριος να αναπαύσει τις ψυχές των κεκοιμημένων πνιγέντων αδελφών, να δίνει παρηγοριά στους συγγενείς των θυμάτων και να ενισχύσει τους πληγέντας.
 
mandra-kakokairia-zimies
 
mandra-attikis-2
 
mandra katastrofi9
 
mandra katastrofi11-768x512
 
18722729-1021x576
 
plimmures-kai-katastrofes-se-mandra-megara-kai-n-peramo-upd
 
mandra katastrofi8

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes