2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ε' Κυριακή Λουκά στον Άγιο Γεώργιο Άνω Λιοσίων

Κυριακή12Νοέμβριος2017

Ε' Κυριακή Λουκά στον Άγιο Γεώργιο Άνω Λιοσίων

      Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Άνω Λιοσίων τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Επίσκοπός μας κ. Χρυσόστομος, σήμερα, Ε' Κυριακή Λουκά.
      Στη σύντομη ομιλία που εκφώνησε ο Σεβασμιώτατος, αναφερθείς στην Ευαγγελική περικοπή «του πλουσίου και του πτωχού Λαζάρου», τόνισε ότι η συγκεκριμένη παραβολή, αποτελεί τη μοναδική περίπτωση που ο Κύριος ονομάζει κάποιον. Ο Κύριος, δίνει όνομα στον φτωχό, αυτό του αναστημένου Λαζάρου, που ως ζωντανή μαρτυρία της αλήθειας προσπάθησε να πείσει τους Ιουδαίους και εκείνοι ως αντάλλαγμα, επεχείρησαν να τον θανατώσουν.
      Σχετικά με το πνεύμα των ημερών ο Ποιμενάρχης είπε ότι "παρά  τα αντίχριστα νομοθετήματα που ψηφίζονται στη Βουλή, εάν εμείς καταφέρουμε να διατηρήσουμε την πίστη μας ζωντανή και να την μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας, κανένας "λύκος" δεν θα καταφέρει να αλλοίωση τις αρχές μας".

1GS

3DG

IMG 8544

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes