2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου η επέτειος των 18 ετών Αρχιερατείας του Επισκόπου μας

Τρίτη15Αύγουστος2017

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου η επέτειος των 18 ετών Αρχιερατείας του Επισκόπου μας

      Τη συμπλήρωση 18 ετών Αρχιερατείας του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσοστόμου, εορτάσαμε το βράδυ της Τρίτης, 3 Αυγούστου, με νυχτερινή Ακολουθία και Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Επισκόπου μας, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.
      Την επέτειο του Σεβασμιωτάτου τίμησε με την παρουσία του και τη συμμετοχή του στο Σύλλείτουργο ο Σεβασμιώτατος Θεσσαλονίκης, κ. Γρηγόριος, καθώς και Ιερείς της Μητροπόλεως μας.
      Ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στο ποίμνιο, σε μια άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα, θέλησε να ευχαριστήσει όλους, όσοι συνέβαλαν σε αυτό που είναι σήμερα ως προσωπικότητα, κάνοντας αναφορά σε μακαριστά πρόσωπα, αλλά και στους Αρχιερείς, που τον επέλεξαν για τη θέση του Αρχιερέα. Αναφέρθηκε στο δύσκολο, σκληρό και μοναχικό βίο ενός Επισκόπου, που στόχο έχει να δημιουργήσει ένα δυνατό υπόβαθρο για τη Μητρόπολη του, αποτελούμενο από ανθρώπους, Ιερείς ακέραιους και σταθερούς, φωτεινά παραδείγματα για την κοινωνία που διακονούν. Ο Επίσκοπος μας μίλησε από καρδιάς για τους στόχους τους οποίους έχει θέσει, κάποιοι από τους οποίους ο Θεός ύστερα από χρόνια επέτρεψε να αρχίσουν να υλοποιούνται.

1RGUEIUUI

2UISGUI

4UISFUGI

23SUIGGUG

6HDFGHIIUY

7HZBDVBUS

8HUABUABU

9DIBDIUIU

10SFGSG

11AFUYBFFUBY 1

12USGUB 1

13BUHDFSFUY

14SUYBFUSYB

15DBVBUH

17FFVBYDV

18SFVSHI 1

19SDSBB

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes