2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

ΣΤ' Ματθαίου στην Υπαπαντή Μαρκοπούλου

Κυριακή16Ιούλιος2017

ΣΤ' Ματθαίου στην Υπαπαντή Μαρκοπούλου

      Στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στο Μαρκόπουλο Μεσογείων λειτούργησε σήμερα, ΣΤ' Κυριακή Ματθαίου, ο Επίσκοπός μας, ο οποίος στην ομιλία του ανεφέρθη στο Ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, στη θεραπεία του παράλυτου υπό του Κυρίου μας. Ο φαρισαϊσμός εκείνης της εποχής, είπε, είναι ο ίδιος και στις ημέρες μας. Πολλοί από εμάς υποφέρουμε ψυχικά και πνευματικά από παραλυσία. Χρειαζόμαστε ψυχική και πνευματική «θεραπεία», μεταμόρφωση εσωτερική, την οποία και μπορούμε να έχουμε εφόσον ενεργοποιήσουμε τη θέληση μας •τότε, και με τη βοήθεια του Κυρίου θα αλλάξουμε προς τα καλύτερα, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ιεράρχης μας.
      Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Τρισάγιο Υπέρ Αναπαύσεως της Μακαριστής αδελφής, Αγγελικής Γκλιάτη, παλαιάς αγωνίστριας των παραδόσεων της Εκκλησίας μας.

5IBFUIUUIN

6IUSGIU

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes