2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

Κυριακή25Ιούνιος2017

Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

      Αν και ο υδράργυρος ανέβηκε στα ύψη σήμερα, ήταν δυνατή η συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών στην τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στον Ασπρόπυργο.
      Τόσο ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Ματθαίος Μαβίδης, όσο και οι εντεταλμένοι από το Μητροπολίτη μας για την εξυπηρέτηση της αιμοδοσίας Κωνσταντίνος Βενιέρης, Σοφία Μαυρίδη και Σοφία Μεσαριτσίδη εξυπηρέτησαν άψογα τους εθελοντές αιμοδότες σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό του "Αττικού" νοσοκομείου.

17uidhfiu

18duiiugb

19ehriuheniu

20xiufnbdinu

21iunsgiungniu

22uinsviuns

23nsfuns

      Πριν τη λήξη της αιμοδοσίας επισκέφτηκε τους εθελοντές ο Ποιμενάρχης μας, ο οποίος συναντήθηκε με τον Ασπροπυργιώτη Χρυσό Παραολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών Παύλο Μάμαλο που και αυτός με τη σειρά του έδωσε «το παρών» ενισχύοντας ηθικά όλους τους εθελοντές.

24iunsgnn

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes