2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η Εορτή του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου

Σάββατο06Μαϊος2017

Η Εορτή του Αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου

      Με κατάνυξη και εκκλησιαστική λαμπρότητα τιμήθηκε o λαοφιλής Άγιος μεγαλομάρτυς, Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος στην Μητροπολιτική μας περιφέρεια.
      Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στον Εσπερινό χοροστάτησε στον ομώνυμο Ναό του Αγίου στα Άνω Λιόσια όπου πραγματοποιήθηκε και η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, του Δημάρχου, εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου και με τη συμμετοχή του Συλλόγου Ποντίων «Η Τραπεζούντα».
      Ανήμερα της εορτής του Αγίου ο Επίσκοπος μας λειτούργησε στον ομώνυμο Ναό του Αγίου στους Θρακομακεδόνες, οπού με το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε και εκεί η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου, χάριν ευλογίας.
      Ο των αιχμαλώτων ελευθερωτής και των πτωχών υπερασπιστής λαοφιλής Άγιος Γεώργιος, να πρεσβεύει ενώπιον του Κυρίου για όλους εμάς να απαλλαγούμε από την αιχμαλωσία των παθών, των ιδιοτελειών και των προβλημάτων που μας ταλανίζουν· αρκεί -για να συμβεί αυτό- εμείς να συμμορφωθούμε σύμφωνα με το θέλημα του Κυρίου μας, τόνισε μεταξύ άλλων στις ομιλίες του ο Ποιμενάρχης μας.

thht

Από τον Εσπερινό 

1IUSFGHOU

2IUDHIU

3IUDSHUI

4IOFGHOI

5IODGHJOI

6IUDFHIU

7DOIGHOU

8OIUDFH

9DFHDRH

10CGHDH

11IUDGHIU

Από τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία  

1OUFDOUH

2OURGUO

3URSUI

4UDHUU

tju

5IUDFHUI

6UODHFOU

7OUDFHUO

8SIURHUI

9DHDHUNOUN

10SGNHUU

IMG 3469 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes