2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ο Εσπερινός της Αναστάσεως στην Αγία Τριάδα Ασπροπύργου

Σάββατο15Απρίλιος2017

Ο Εσπερινός της Αναστάσεως στην Αγία Τριάδα Ασπροπύργου

      Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ασπροπύργου τέλεσε τον Εσπερινό της Αναστάσεως και τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Βασιλείου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος.
      "Ανάστα ο Θεός" έψαλε ο Επίσκοπός μας πετώντας τα δαφνόφυλλα, ως σύμβολα της νίκης. Συγκίνηση και δέος κυριαρχούσε στις ψυχές όλων των εκκλησιαζομένων προσμένοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως. «Η Ανάσταση του Χριστού είναι το κεντρικό μήνυμα της πίστεώς μας. Εάν δεν υπήρχε η Ανάσταση, όλα θα ήταν κενά στη ζωή μας. Πολλοί ήταν και είναι εκείνοι, οι οποίοι προσπάθησαν και προσπαθούν να σπιλώσουν την Ανάσταση του Κυρίου μας, αλλά δεν κατάφεραν και δεν θα καταφέρουν τίποτα. Αντιθέτως, με την κακόβουλη και εμπαθή άρνηση τους, δίχως να το καταλαβαίνουν, κηρύττουν την Ανάσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Ποιμενάρχης μας δίνοντας ευχές για καλή Ανάσταση.

1DTJHDHD

2DGJDJJHDT

3DGJDTJDTHJ

4DBIJNONJ

5OWFNOIU

7EOINHETOIN

8NUIDHUIN

9DIBNDNIU

10DINBINUN

11RUNNUINU

12UNIWRGUINGRW

14OIDNBBNI

15DIONNOIDB

16IODGIOND

17OINFTHNO

18BIAEVIUN

19ISVRBIUIUB

20RVNNUIIUN

21INUSFINU

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes