2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή Β' Νηστειών στον Άγιο Κωνσταντίνο Ασπροπύργου

Κυριακή12Μάρτιος2017

Κυριακή Β' Νηστειών στον Άγιο Κωνσταντίνο Ασπροπύργου

      Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Άνω Φούσα Ασπροπύργου λειτούργησε σήμερα, Β’ Κυριακή των Νηστειών ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος.
      Στην Ευαγγελική περικοπή της θεραπείας του παραλυτικού στην Καπερναούμ, αναφέρθηκε ο Επίσκοπος μας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον μεγάλο πατέρα της Εκκλησίας μας, τον Άγιο Γρηγόριο Αρχιεπίσκοπο Θεσσαλονίκης, τον Παλαμά. 
      Αν δεν διακατέχεται η ψύχη μας από καρδιακή πίστη και προσευχή, είναι αδύνατο να επουλώσουμε τις αδυναμίες και τα πάθη που μας ταλαιπωρούν. Οι τέσσερις άνδρες που κατέβασαν από την αποξηλωμένη υπ’ αυτών στέγη τον παραλυτικό φίλο τους για να θεραπευθεί από τον Χριστό μας, είχαν την πίστη αυτή και την καρδιακή προσευχή, ώστε το αίτημα τους να εισακουσθεί υπό του Κυρίου. Ο δε Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, ο μεγάλος Θεολόγος της Εκκλησίας, είναι ο απόλυτα επίκαιρος Ορθόδοξος Θεολόγος των ημερών μας έναντι της μεγάλης παναιρέσεως του οικουμενισμού. Η κάθαρση, ο φωτισμός και η θέωση της ψυχής είναι η πνευματική μας θεραπευτική αγωγή, δίχως την οποία, σωτηρία δεν υπάρχει, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ποιμενάρχης μας. 

1jndghjno

2njoidfijn

3onsgonui

4noiudgbinou

5niudfhinu

6ioudnhnuoi

7ijnsgin

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes