2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Αγίου Παρθενίου στις Αχαρνές

Δευτέρα20Φεβρουάριος2017

Αγίου Παρθενίου στις Αχαρνές

      Με Ιερά Αγρυπνία τίμησε το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγ. Νεκταρίου και της Παναγίας Οδηγητρίας στις Αχαρνές, τη μνήμη του Αγίου Παρθενίου Λαμψάκου του θαυματουργού. 
      Μετά την τέλεση της Ιεράς Παρακλήσεως και του Αποδείπνου, ακολούθησε ο Εσπερινός στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος. 
      Στη σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι ο Άγιος Παρθένιος ανεδείχθη ποιμήν άριστος του λογικού ποιμνίου προφυλάσσοντας το από τις εξωτερικές επιβουλές, αλλά κι από τις εσωτερικές έριδες, διδάσκοντας με το παράδειγμα του την ανεξικακία και την ακατακρισία κατά το υπόδειγμα του Σωτήρος "λοιδορούμενος ουκ αντελοιδόρει". Τέλος έδωσε τις πατρικές του ευχές στον Γέροντα του Ησυχαστηρίου, π. Παρθένιο, δια την ονομαστική του εορτή, ευχόμενος να έχει πίστη, διάκριση, υπομονή και καρτερία άχρι τελευταίας αναπνοής στη διακονία της Εκκλησίας. 

1ondthinou

2nuidfhinu

3iundrhnui

4inudhhinu

5unisruggun

6unidhiudnh

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes