2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στους "Ακρίτες του Πόντου" στον Ασπρόπυργο

Τρίτη17Ιανουάριος2017

Η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στους "Ακρίτες του Πόντου" στον Ασπρόπυργο

      Στη φιλόξενη αίθουσα του Συλλόγου «Ακρίτες του Πόντου» στον Ασπρόπυργο έγινε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, κ. Χρυσόστομο, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του χαρακτηριστικά είπε, "oι αρχές και τα ήθη καταξιώνονται από τα έργα συνοχής των ανθρώπων".
      Όλοι είμαστε περαστικοί και κάποια στιγμή θα κλείσει ο κύκλος της ζωής μας. Είναι πολύ σπουδαίο και σημαντικό όσοι υπηρετούμε Θεό και ανθρώπους είτε είμαστε κληρικοί, είτε εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, να εργαζόμαστε με συνοχή πάντα για τα καλύτερα, με στόχο φεύγοντας από εδώ, να αφήσουμε θετικά στίγματα για τις επερχόμενες γενναίες.
      Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου, ο Αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Αττικής κ. Ιωάννης Βασιλείου, Αντιδήμαρχοι,  Δημοτικοί Σύμβουλοι και δεκάδες εκπρόσωποι ποντιακών συλλόγων της Αττικής.
     Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου Ασπροπύργου "Ακρίτες του Πόντου", κ. Αθηνά Σωτηριάδη. 

1GFJJFJJDT

2HTEHHHH

3EAGRWHWR

4DTJETTJE

5HRHRTHTHG

6GDHDHHTH

7DFHDHHDH

8SRHDRHDHT

9SRHHSHR

10DTJTJDJTJT

11RYJKRJJR

13TDJJDTJTD

14DTJTDJJT

15DTJDJTJDT

16DTJJDDJ

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes