2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Αγίου Στεφάνου στο Κορωπί

Δευτέρα09Ιανουάριος2017

Αγίου Στεφάνου στο Κορωπί

   Στο εορταστικό κλίμα της Μητροπολιτικής εορτής των Χριστουγέννων τιμήθηκε σήμερα η μνήμη του Πρωτομάρτυρος αρχιδιακόνου Στεφάνου, στην Ιερά Μονή Αγίου Μάρκου Κορωπίου Αττικής. Προεξάρχων της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος, με συλλειτουργούς τον Μητροπολίτη Πειραιώς και Σαλαμίνος, κ. Γερόντιο, Ιερείς και Διάκονο της Μητροπόλεώς μας. 
   Ο Επίσκοπός μας στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο μαρτύριο του Πρωτομάρτυρος Αγίου Στεφάνου ο οποίος είχε φτάσει στην θέωση της ψυχής, προτρέποντας τους εκκλησιαζόμενους να καταφέρουμε να αποκτήσουμε την ανεξικακία όπως ο Άγιος Στέφανος. Έδωσε ευχές στον εορτάζοντα Ιερομόναχο π. Στέφανο για χρόνια ευλογημένα με σύνεση και ταπείνωση, δίχως να παραλείψει να κάνει αναφορά στον αείμνηστο κτήτορα της Μονής, μακαριστό Μητροπολίτη Χίου, κυρό Στέφανο. 
   Παρών στη Θεία Λειτουργία ήταν και ο Δήμαρχος Κρωπίας. 

1DGNFMHFHHH

2SDGNFMF

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes