2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Z' Λουκά στην Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Λυκοβρύσεως

Κυριακή20Νοέμβριος2016

Z' Λουκά στην Οσία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου Λυκοβρύσεως

Στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση Αττικής λειτούργησε σήμερα, Z' Κυριακή Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Χρυσόστομος.
       Στην ομιλία του εξήγησε το Ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα διδάγματα που προκύπτουν τόσο από αυτό της θεραπείας της αιμορροούσης γυναικός, όσο και από αυτό της αναστάσεως της κόρης του Αρχισυνάγωγου Ιαείρου. «Η αληθινή πίστη στην καρδιά του κάθε ανθρώπου είναι αυτή η οποία μπορεί να κάνει τα αδύνατα δυνατά. Όταν ο Χριστιανός έχει πειστεί, δεν κινδυνεύει από τίποτα. Η πίστη είναι αυτή η οποία τον σώζει, τον δυναμώνει, τον θεραπεύει και τον προστατεύει από κάθε κακό». 
       Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φοβερό αυτό γεγονός, κατά το οποίο ανθέλληνες και απάτριδες -όπως τους χαρακτήρισε- ενώπιον των τηλεοπτικών φακών, έκαιγαν την Ελληνική σημαία, προσβάλλοντας έτσι ότι καλό διατηρείται ακόμη στην πολύπαθη Ελλάδα μας.

h

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes