2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Σάββατο της Απόκρεω σε Λυκόβρυση και Αχαρνές

Σάββατο18Φεβρουάριος2023

Σάββατο της Απόκρεω σε Λυκόβρυση και Αχαρνές

   Στην Ιερά Μονή Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Λυκοβρύσεως τέλεσε τη Θεία Λειτουργία σήμερα ο σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος. Η ημέρα αυτή είναι σημαντική για το εν λόγω Μοναστήρι, διότι σαν σήμερα το 2011 μετακομίσθηκαν εκ Ρώμης δύο αποτμήματα από τα ιερά Λείψανα της θαυματουργού οσίας Ειρήνης. Ήταν δε αυτή η δεύτερη μετακομιδή Λειψάνων της οσίας προς τον σεβάσμιο οίκο της μετά την πρώτη που συνέβη την 1η Ιουνίου του 2010.

IMG 907764

DSC 3584

        Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Επίσκοπός μας μετέβη στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερόμενος στη σημασία του πανδήμου μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως πάντων των απ’ αρχής έως των εσχάτων κεκοιμημένων ευσεβώς ορθοδόξων χριστιανών. 

   Επί τη ευκαιρία, κατά την ακολουθία του εν τω τέλει Τρισαγίου, ανέγνωσε την συγχωρητική ευχή που ορίζει η Εκκλησία μας για τους κεκοιμημένους.

AGIOU NIKOLAOU 27022 1 of 55

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes