2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Αγιασμός στον βρεφονηπιακό σταθμό του Ασπροπύργου

Δευτέρα17Οκτώβριος2022

Αγιασμός στον βρεφονηπιακό σταθμό του Ασπροπύργου

   Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της νέας σχολικής χρονιάς στον β' Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ασπροπύργου στην Γκορυτσά. Παρέστησαν μεταξύ άλλων οι αξιότιμες: κα. Σοφία Μαυρίδη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Ασπροπύργου, κα. Σοφία Αναστασιάδου, διευθύντρια Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας του αυτού Δήμου, κα. Σταυρούλα Σούτα, υπεύθυνη του Σταθμού, ως και παιδαγωγοί και λοιπές υπάλληλοι.

IMG 3244

    Ο Επίσκοπός μας είχε την ευκαιρία να μεταφέρει στις παριστάμενες ευαγγελικά και αγιοπατερικά μηνύματα μεταφέροντας προβληματισμούς για την σημερινή κατάσταση της κοινωνίας μας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι το ευθυνοφόρο έργο της διαπαιδαγώγησης των νηπίων έχει μεγάλο αντίκτυπο στην κοινωνία του αύριο. Με την σωστή διαπαιδαγώγηση χτίζουμε το μέλλον και με τη λανθασμένη, η οποία δυστυχώς υφίσταται και αυτή, το καταστρέφουμε. Κλείνοντας, ευχήθηκε δύναμη και φώτιση στις φιλότιμα και με αγάπη εργαζόμενες του σταθμού, προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα της διαμόρφωσης υγιών προσωπικοτήτων για την πολύπαθη πατρίδα μας.

IMG 3233

   Με το πέρας του Αγιασμού, ράντισε τους χώρους απασχόλησης των παιδιών, στα οποία έδωσε την αρχιερατική του ευλογία και διένειμε δώρα κατόπιν προτροπής των υπευθύνων. 

IMG 3247

IMG 3250

IMG 3257

IMG 3260

IMG 3261

   Με την χαρά εκφρασμένη στα πρόσωπά τους, οι υπεύθυνες ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο και τη συνοδεία του ανταποδίδοντας ευχές για δύναμη στο ποιμαντικό έργο.

IMG 3265

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes