Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γκορυτσάς Ασπρόπυργου τελέσθηκε σήμερα Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία υπό του εφημέριου, αιδεσιμωτάτου π. Κωνσταντίνου Πετσαλίδη, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου προσευχομένου στο Ιερό Βήμα.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, πλαισιούμενος από Κληρικούς, τέλεσε επινημοσύνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Εφημέριου του Ναού της Αγίας Τριάδος, π. Ηλία Μαυρίδη, επί τη συμπληρώσει τεσσαράκοντα ημερών από της κοιμήσεως του.
Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην απλότητα, την επιμονή και την πίστη που διέκριναν τον μακαριστό Ιερέα, ο οποίος στάθηκε αρωγός του Επισκόπου μας από τα πρώτα ποιμαντικά βήματα του στην πόλη του Ασπροπύργου. Κλείνοντας την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η μνήμη του να είναι αιώνια από τον Άγιο Θεό, ώστε ακόμη και όταν επί γης ξεχασθεί το μνημόσυνο του π. Ηλία, ο Θεός να τον θυμάται εν τη Βασιλεία Του.
Εν κατακλείδι, τελέσθηκε Τρισάγιο και ενώπιον του τάφου του μακαριστού πρεσβυτέρου.