2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η 24η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

Κυριακή14Νοέμβριος2021

Η 24η αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας

   Σήμερα, στη μνήμη των Αγίων Ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, πραγματοποιήθηκε η 24η τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεως μας σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» στην παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου Ασπροπύργου. Η ανταπόκριση των μελών της τοπικής μας Εκκλησίας στο ανθρωπιστικό και συνάμα θείο έργο της δόσεως του αίματος υπέρ υγείας των χρηζόντων συνανθρώπων μας, υπήρξε για άλλη μια φορά συγκινητική και ελπιδοφόρα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Afisa Aim777odosia

     Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, ευθύς μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, μετέβη στον χώρο της αιμοδοσίας, όπου έδωσε ευχές και εξέφρασε ευχαριστίες προς τους ακάματους συντελεστές της σημαντικής αυτής δραστηριότητας του εν γένει φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας μας, την Αντιδήμαρχο Ασπροπύργου κα. Σοφία Μαυρίδη, τον κ. Κωνσταντίνο Βενιέρη, το εξειδικευμένο προσωπικό του Νοσοκομείο «Αττικόν», τον αεικίνητο εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου, π. Ματθαίο Μαβίδη, ως και τους Χαράλαμπο Σαρηγιαννίδη, Γεώργιο Σοϊλεμεζίδη και Ελισάβετ Λαζαρίδη.

IMG 3512

image2

image7

IMG 3499

IMG 3509

IMG 3516

IMG 3528

     Οι εθελοντές αιμοδότες μετά την πολύτιμη προσφορά τους είθισται να λαμβάνουν ως ευλογία-αναμνηστικό ένα δώρο από την συντονιστική επιτροπή. Καθώς πορευόμαστε στην δύση της σημαντικής επετείου των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία, αυτή τη φορά δόθηκαν βότσαλα με την απεικόνιση της Ελληνικής σημαίας.

IMG 20211114 205147

IMG 3522

 

 

 

 

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes