2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η ανάμνηση του θαύματος της Παναγίας Μηχανιώτισσας στη Μεγαλόχαρη Ωρωπού

Τετάρτη25Αύγουστος2021

Η ανάμνηση του θαύματος της Παναγίας Μηχανιώτισσας στη Μεγαλόχαρη Ωρωπού

     Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την κοσμοχαρμόσυνη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η Ιερά Μονή Παναγίας Μεγαλόχαρης Ωρωπού μετά δέους και ευγνωμοσύνης εόρτασε για άλλη μια φορά την ανάμνηση του θαύματος της Παναγίας Μηχανιώτισσας. Το θαυμαστό γεγονός συνέβη πριν λίγα χρόνια στους χώρους της Μονής, όταν κάποιος ληστής εισέβαλε και επιτέθηκε με μαχαίρι στον φύλακα της Μονής, Βασίλειο. Χάρη στην ευσπλαχνία της Κυρίας Θεοτόκου, το μαχαίρι καρφώθηκε στο μικρό εικόνισμα της Παναγίας Μηχανιώτισσας, το οποίο ο κ. Βασίλειος έφερε επί του στήθους.
   Στην τελεσθείσα πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εκφώνησε ομιλία αναφερθείς στην παρουσία της Κυρά-Παναγιάς στη ζωή των Χριστιανών.

IMG 8858

IMG 8859

IMG 8860

IMG 8861

IMG 8863

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes