2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή Θ’ Ματθαίου στην Αγία Τριάδα Ροδοπόλεως

Κυριακή22Αύγουστος2021

Κυριακή Θ’ Ματθαίου στην Αγία Τριάδα Ροδοπόλεως

    Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως λειτούργησε σήμερα, Κυριακή Θ' Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.

IMG 6885

IMG 6887

    Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, όπου παρουσιάζεται ο Πέτρος να περπατά επί της θαλάσσης, εστίασε στην προσήλωση και την εμπιστοσύνη προς τον Θεό. Όταν έχουμε στραμμένα τα όμματα της ψυχής μας στο θέλημα του Θεού, περπατούμε στην πολυκύμαντη θάλασσα του βίου με δύναμη και σιγουριά, δίχως να υπάρχει κίνδυνος να καταποντιστούμε. Όταν όμως, αμφισβητήσουμε την παρουσία του Θεού δίπλα μας και στρέψουμε τους οφθαλμούς προς τα βιοτικά, κυριευόμαστε από φόβο και βλέπουμε τον εαυτό μας να βυθίζεται και να βουλιάζει στον βυθό της απώλειας. Τις ημέρες αυτές που η Ελλάδα είναι θορυβημένη από τον κορωνοϊό, τις πυρκαγιές και την προπαγάνδα της Αμάλ εκείνος που ατενίζει απευθείας στον Θεό δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο Θεός είναι για τον άνθρωπο αυτόν η πηγή της Ελπίδας και της Χαράς και κανένας νοητός και αισθητός εχθρός δεν μπορεί να διεισδύσει στην ψυχή του παρά μόνο αν εκείνος το επιτρέψει. Και αν ακόμη συμβεί και πέσει, φθάνει μόνο να ζητήσει το έλεος του Κυρίου, και Εκείνος θα τον σηκώσει και θα του χαρίσει την Ειρήνη.

IMG 6895

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes