2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Σύναξη κληρικών στον Πειραιά

Πέμπτη26Δεκέμβριος2019

Σύναξη κληρικών στον Πειραιά

   Έλαβε χώρα σήμερα Ιερατική Σύναξη των Κληρικών στην αίθουσα «Ρόδον το Αμάραντον» στον Πειραιά.

   Στο πλαίσιο της Συνάξεως πραγματοποιήθηκε εισήγηση, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Αττικής και Βοιωτίας με θέμα «Αποστολική Διαδοχή Εκκλησίας Γ.Ο.Χ. Ελλάδος» (πατήστε εδώ). Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε απτά τα γεγονότα της νεότερης ιστορίας της Εκκλησίας μας από το 1955 και μετά, σε ότι αφορά στις Χειροτονίες και την Αποστολική Διαδοχή μας, καθώς και εμπεριστατωμένη τεκμηρίωση και επιχειρηματολογία που αντικρούει πλήρως τους αβάσιμους ισχυρισμούς που αμφισβητούν την εγκυρότητα της Αποστολικής μας Διαδοχής, και που προέρχονται από πρόσωπα της Εκκλησίας της Ελλάδος.

   Παράλληλα, ο οικείος Ιεράρχης Σεβασμιώτατος Πειραιώς κ. Γερόντιος μίλησε και ενημέρωσε τους Κληρικούς  για τη μεγάλη εορτή των Αγίων Θεοφανίων η οποία πραγματοποιείται Συνοδικά στο κεντρικό λιμάνι της χώρας, προτρέποντας άπαντες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Εκκλησίας  μας.

   Παρόντες στη  σύναξη ήταν ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Φώτιος και ο Επίσκοπος Μεθώνης κ. Αμβρόσιος.

 DSC0760

 DSC0762

 DSC0772

 DSC0775

 DSC0784

 DSC0790

 DSC0792

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes