2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή του Αγίου Νεκταρίου στο ομώνυμο Ι.Η. στις Αχαρνές

Παρασκευή22Νοέμβριος2019

Η εορτή του Αγίου Νεκταρίου στο ομώνυμο Ι.Η. στις Αχαρνές

   Στο πανηγυρίζον Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Οδηγήτριας και Αγίου Νεκτάριου στις Αχαρνές, εορτάσθηκε σήμερα, ο νεοφανής Άγιος και Θεοφόρος Ιεράρχης των καιρών μας, Άγιος Νεκτάριος Επίσκοπος Πενταπόλεως, με Ιερά Αγρυπνία, ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτου του Ησυχαστηρίου, π. Παρθενίου και τη συμμετοχή κληρικών και διακόνων της Μητροπόλεως.

  Απότμημα του Ιερού λειψάνου του θαυματουργού Αγίου, που φυλάσσεται ως ό,τι πολυτιμότερο στο ομώνυμο Ησυχαστήριο, τέθηκε προς προσκύνηση χάριν ευλογίας των πιστών, που με ευλάβεια προσήλθαν για να προσκυνήσουν και να προσευχηθούν στον Άγιο της συγνώμης, της υπομονής, της αγάπης και της ευγενείας. 

 20191121 233802 resized

20191121 234439 resized

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes