2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Επιτυχής η 28η Αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας

Κυριακή26Μάρτιος2023

Επιτυχής η 28η Αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας

    Ατενίζοντας νοερώς σε αυτή τη θυσία του Θεανθρώπου, ο οποίος «ὥσπερ πελεκὰν τετρωμένος τὴν πλευρὰν αὐτοῦ τοὺς θανέντας παίδας αὐτοῦ ἐζώωσε», πολλοί πιστοί ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας και συμμετείχαν στην 28η τακτική αιμοδοσία της Μητροπόλεώς μας, καταστώντας την για άλλη μια φορά επιτυχή. 

Untitled Album 1 of 8

    Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, ευθύς μετά το πέρας της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, μετέβη στον χώρο της αιμοδοσίας, όπου έδωσε ευχές και εξέφρασε ευχαριστίες προς τους ακάματους συντελεστές της σημαντικής αυτής δραστηριότητας του εν γένει φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας μας, την Αντιδήμαρχο Ασπροπύργου κα. Σοφία Μαυρίδη, τον κ. Κωνσταντίνο Βενιέρη, το εξειδικευμένο προσωπικό του Νοσοκομείο «Αττικόν», καθώς βέβαια και τον αεικίνητο εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου, π. Ματθαίο Μαβίδη.

   Στους εθελοντές αιμοδότες δόθηκε ως ενθύμιο από ένα λευκό βότσαλο με την εικόνα του πελεκάνου ο οποίος τρυπά την πλευρά του για να θραφούν από το αίμα τα παιδιά του που πληγώθηκαν από τον όφι, προκειμένου να λυτρωθούν. Αυτή η σκηνή συμβολίζει τον Κύριό μας, ο οποίος προσηλώθηκε στον Σταυρό για τη δική μας σωτηρία.

Untitled Album 2 of 8

Untitled Album 3 of 8

Untitled Album 4 of 8

Untitled Album 5 of 8

Untitled Album 6 of 8

Untitled Album 7 of 8

Untitled Album 8 of 8

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes