2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Κυριακή Ι' Λουκά στην Μονή Παναχράντου Μεγάρων

Κυριακή18Δεκέμβριος2022

Κυριακή Ι' Λουκά στην Μονή Παναχράντου Μεγάρων

   Στην Ιερά Μονή Παναχράντου Μεγάρων τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος σήμερα, Κυριακή Ι' Λουκά.

Image 1

    Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της θεραπείας της συγκύπτουσας, εστιάζοντας στο διαχρονικό πρόβλημα της τυπολατρείας και υποκρισίας, όπως εκδηλώθηκε από τον αρχισυνάγωγο και πολλούς εκ των κοσμικών και κληρικών δια μέσου των αιώνων. Επίσης, τόνισε την πίστη και προθυμία της ασθενούς γυναίκας, η οποία παρά την ασθένειά της συμμετείχε στην σύναξη του Σαββάτου.
    Κλείνοντας, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι το παν για τον Χριστιανισμό είναι η αγάπη. Ο Θεός άλλωστε είχε δηλώσει στους Φαρισαίους ότι θέλει «έλεον και ου θυσίαν».

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes