2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στην Αγία Τριάδα Ροδοπόλεως

Τετάρτη23Φεβρουάριος2022

Η εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στην Αγία Τριάδα Ροδοπόλεως

778

Επί τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ροδοπόλεως.

     Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο αγωνιστικό φρόνημα του Αγίου Χαραλάμπους, ο οποίος, καίτοι υπέργηρος, δεν δίστασε μπροστά στο Μαρτύριο και ομολόγησε Χριστό, σε αντίθεση με πολλούς των ημερών μας, οι οποίοι πιστεύουν ότι κάνουν ομολογία ενώ αγνοούν τις στοιχειώδεις αρχές της πίστεως μας. Η πρώτη και βασική αρχή είναι το «Αγαπάτε αλλήλους».

    Εν κατακλείδι, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ψυχική και σωματική δύναμη στον αιδεσιμώτατο Πρεσβύτερο π. Χαράλαμπο Χαμοσφακίδη, επί τη ονομαστική του εορτή, ευχαριστώντας τον για την τριακονταετή προσφορά του στην Εκκλησία.
 

viber image 2022 02 23 12 21 33 156

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes