2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Παραμονή Χριστουγέννων στον Άγιο Σωφρόνιο Κουβαρά και κάλαντα σε Μονές της Μητροπόλεως μας

Πέμπτη06Ιανουάριος2022

Παραμονή Χριστουγέννων στον Άγιο Σωφρόνιο Κουβαρά και κάλαντα σε Μονές της Μητροπόλεως μας

   Στην Ιερά Μονή Αγίου Σωφρονίου Κουβαρά τέλεσε την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού των Χριστουγέννων μετά της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος. 

   Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος μετά συνοδείας Ιεροδιακόνων, έψαλε τα κάλαντα στις Μοναχές της Ιεράς Αδελφότητος. 

1UI

   Επίσης, ο Σεβασμιώτατος έσπευσε με την συνοδεία του να μεταδώσει το κοσμοχαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων δια της ψαλμώδησης των πατροπαράδοτων καλάντων και στις Ιερές Μονές Παναχράντου Μεγάρων,

1O

Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Λυκοβρύσεως

2NOSROIGR

και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πάρνηθος.

4NIUSGUI

Ακολούθως, προσέφερε στις Μοναχές γλυκίσματα και ευχετήριες κάρτες με το μήνυμα των Χριστουγέννων δια της ακροστιχίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

   Οι Μοναχές έλαβαν μεγάλη χαρά και με συγκίνηση ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο, ανταλλάσσοντας ευχές για το Άγιο Δωδεκαήμερο.

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes