2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Ζωντανή μετάδoση θείας λειτουργίας από τη Κυριακή 15 Νοεμβρίου

Πέμπτη12Νοέμβριος2020

Ζωντανή μετάδoση θείας λειτουργίας από τη Κυριακή 15 Νοεμβρίου

logo e loyka

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

    Στις ημέρες αυτές της σύγχυσης, της παραπληροφόρησης, της αδιαφορίας και της αποστασίας τις οποίες βιώνουμε, έχουμε καθήκον να μεταφέρουμε την ειρήνη στην ψυχή και στα σπίτια των πιστών. Έχουμε χρέος να παρέχουμε αληθινή ενημέρωση, να επικοινωνούμε μεταξύ μας με πραγματικό ενδιαφέρον και να επιδιώκουμε με κάθε τρόπο την προσέγγιση και την καρδιακή επικοινωνία με τον Λόγο του Θεού.

   Η Ιερά μας Μητρόπολη με ευθύνη σηκώνει στους ώμους της τον πόνο του ποιμνίου. Συναισθανόμενη την αγωνία των πιστών, ανταποκρίνεται στο ελάχιστο στην ανάγκη όλων μας για πνευματική ξεκούραση, ιδιαιτέρως τον καιρό αυτό, κατά τον οποίο η επέλαση του κορωνοϊού έχει αποπροσανατολίσει τους ανθρώπους και έχει διαταράξει τις σχέσεις τους.

   Από την ερχόμενη Κυριακή, 15 Νοεμβρίου θα μεταδίδεται ζωντανά η Θεία Λειτουργία από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών από τις 5:30 π.μ.

Ευχή και προσευχή μας να ξεπεραστούν όλα συν Θεώ.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως

 

 

 

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes