2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Η εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νικολάου στο νέο Ηράκλειο Αττικής

Τρίτη02Ιούνιος2020

Η εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νικολάου στο νέο Ηράκλειο Αττικής

    Με ιδιαίτερη κατάνυξη τιμήθηκε η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων  του λαοφιλούς Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. 

    Αφ’ εσπέρας τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου. Ο Σεβασμιώτατος στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στα χαρίσματα που διέκριναν τον Άγιο Νικόλαο, όπως τον ζήλο για την ορθή πίστη και την πραότητα που τον έκανε ξεχωριστό. Το κήρυγμά του ήταν άγγιγμα ψυχής που ενδυνάμωνε τους Χριστιανούς, μεταγγίζοντάς τους την ειρήνη που επικρατούσε μέσα του. Την ησυχία αυτή στην ψυχή του Αρχιεπισκόπου Μύρων διασφάλιζε η ορθή πίστη, σε αντίθεση με κάποιους σήμερα δήθεν πιστούς, που αντί να κηρύττουν την ελπίδα, τη χαρά και το φως του Χριστού όπως έκανε ο Άγιος, κηρύττουν την απελπισία, το φόβο και το σκοτάδι του αντίχριστου.

IMG 8859

IMG 8867

IMG 8869

IMG 8872

IMG 8884

IMG 8886

IMG 8891

IMG 8916

IMG 8921

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes