2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Συνάντηση Στελεχών της Κατασκήνωσης της Ι.Μ.Α&Β «Περιβόλι της Σουμελά 2020»

Κυριακή31Μαϊος2020

Συνάντηση Στελεχών της Κατασκήνωσης της Ι.Μ.Α&Β «Περιβόλι της Σουμελά 2020»

IMG 8856

   Τα στελέχη των Παιδικών Κατασκηνώσεων «Περιβόλι της Σουμελά» της Ιεράς Μητροπόλεως Αττικής και Βοιωτίας εργάστηκαν και φέτος με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της φετινής περιόδου για την ανάπτυξη εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος, αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο και τα 100 χρόνια από την κοίμησή του». 

   Η προετοιμασία και συνεργασία των Στελεχών προσαρμοσμένη στις ανάγκες της δύσκολης περιόδου που διανύσαμε, κατέστησε το έργο των στελεχών δυσκολότερο, αλλά εξίσου ευχάριστο και δημιουργικό.

   Η εξέλιξη των συνθηκών ωστόσο δεν επιτρέπει να υλοποιηθεί φέτος το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Κατασκηνώσεων στις εγκαταστάσεις που τα τελευταία χρόνια λάμβανε χώρα με μεγάλη επιτυχία. Τα Στελέχη της κατασκήνωσης με την Αρχηγό της Ομάδας των Κοριτσιών και την Διευθύντρια των Κατασκηνώσεων, σε συνέχεια των εργασιών τους, συναντήθηκαν εχθές, Κυριακή, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, προκειμένου να εξετάσουν τρόπους για την καλύτερη δυνατή υλοποίηση του, σημαντικού για τα παιδιά μας, βιωματικού εκπαιδευτικό προγράμματος προς τιμήν του Αγίου.

   Τα αποτελέσματα της συναντήσεως ήταν απολύτως θετικά.

   Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα Στελέχη και τα ενθάρρυνε με προτροπές και συμβουλές τονίζοντας πως το έργο αυτό είναι συλλογικό και προς δόξαν Κυρίου. Η ενέργεια ολοκληρώθηκε με την ευχή του Μητροπολίτη μας για την συν Θεώ έκβαση του εναλλακτικού φετινού προγράμματος. 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes