2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

ΙΓ’ Κυριακή Λουκά στον Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων Δάφνης

Κυριακή08Δεκέμβριος2019

ΙΓ’ Κυριακή Λουκά στον Ι. Ν. Αγίων Αποστόλων Δάφνης

   Στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Δάφνη Αθηνών λειτούργησε σήμερα, ΙΓ’ Κυριακή Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.

   Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του, εξήγησε την Ευαγγελική περικοπή της ημέρας περί του πλούσιου και του νέου εκείνου που έγινε αφορμή, ώστε ο Κύριός μας, να μιλήσει για την ουσία της πίστεως και την οδό της σωτηρίας, πέρα από την τήρηση του Νόμου. Ο Επίσκοπός μας αναφέρθηκε ακόμη, στον αδαμάντινο χαρακτήρα, την ξεχωριστή ρητορική ικανότητα και την ακλόνητη πίστη της εορταζομένης σήμερα Μεγαλομάρτυρος του 4ου αιώνος μ.Χ., Αγίας Αικατερίνης. Ευχήθηκε προεορτίως δε, στον δραστήριο εφημέριο του Ναού Πρεσβύτερο π. Στυλιανό Τομαή ο οποίος την επομένη άγει την ονομαστική του εορτή.

IMG 1331

IMG 1387

IMG 1394

IMG 1396

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes