2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

Εόρτια τράπεζα του Σεβασμιωτάτου προς «Υμνωδούς» και «Λυδία»

Τρίτη26Νοέμβριος2019

Εόρτια τράπεζα του Σεβασμιωτάτου προς «Υμνωδούς» και «Λυδία»

   Με παράθεση εόρτιας τραπέζης στην παρακείμενη του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου αίθουσα στον Ασπρόπυργο, επί τη ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος εκδήλωσε τις ευχαριστίες προς άπαντες τους συντελεστές της πρόσφατης ανεπανάληπτης παραγωγής που παρουσιάστηκε σε Ασπρόπυργο και Θεσσαλονίκη, με τίτλο «100 χρόνια “Α”λήθεια». 

   Στην οικογενειακή, θερμή και εγκάρδια αυτή «σύναξη» προσκεκλημένος, εκτός από τα στελέχη των Υμνωδών και της Λυδίας μετά των οικογενειών και οικείων αυτών, ήταν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Γρηγόριος.

   Ο Επίσκοπός μας συγκέντρωσε τα αγαπητά μέλη της Μητροπόλεως, αφενός για να τα ευχαριστήσει για την θυσιαστική προσφορά τους στο έργο της Εκκλησίας μας, αφετέρου για να αναδείξει μεταξύ ημών, το στοιχείο της πνευματικής  σχέσης, το οποίο όταν υφίσταται εν ονόματι Κυρίου, μπορεί να επιτύχει πολλά.

   Ο Σεβασμιώτατος με διάθεση ιδιαιτέρως χαρούμενη και εορταστική ευχαρίστησε τα πνευματικά του παιδιά, συνομίλησε, έψαλε μαζί τους, συναναστράφηκε τα παιδιά διαμορφώνοντας μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. 

   Τα βασικά στελέχη της εκδήλωσης, ο Πρωτοσύγκελος π. Μιχαήλ Κωνσταντινίδης, ο Πρεσβύτερος π. Ματθαίος Μαβίδης, ο Χοράρχης κ. Ιωάννης Κιαχόπουλος και η Υπεύθυνη της «Λυδίας» κ. Ευαγγελία Ψαρομμάτη ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τα στελέχη και μοιράστηκαν μαζί τους προσωπικές εμπειρίες σχετικές με παραγωγή και την οργάνωση της εκδήλωσης. Παράλληλα, ευχαρίστησαν αλλήλους για τη συνεργασία, και κυρίως το κέντρο όλων, τον ειδικό «προπονητή», όπως χαρακτηριστικά είπαν, τον πάροχο του μοναδικού πρόσφορου πεδίου δράσης μέσα στο οποίο όλοι εμείς, έχουμε τη χαρά και την τιμή να εκδηλώνουμε την αγάπη μας για την πατρίδα και τον Τριαδικό Θεό.

   Τον λόγο έδωσε ο Επίσκοπός μας και στον Σεβασμιώτατο Θεσσαλονίκης ο οποίος μοιράστηκε την εμπειρία του από την παρουσίαση του έργου στην δική του πόλη, με θεατές το ποίμνιο της Μητροπόλεως που ποιμαίνει.

   Παρούσα στην εορταστική βραδιά ήταν και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Σοφία Μαυρίδη, την οποία ο Επίσκοπός μας ευχαρίστησε για τη συνολική της συμπαράσταση, στο έργο της Μητροπόλεώς μας.

   Ο Σεβασμιώτατος έκλεισε την όμορφη «σύναξη» με ευχαριστίες, αλλά και με ευχές και προτροπές προς όλους για μια ευλογημένη συνέχεια τους έργου της Μητροπόλεως, προς δόξαν -πάντα- Θεού.

IMG 1671

IMG 0634

IMG 0635

IMG 0641\

IMG 1682

IMG 0619

IMG 0626

IMG 0631

IMG 0629

IMG 1688

IMG 0597

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes