2b.jpg

Διεύθυνση

Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας
Δημοκρίτου 18, Ἀχαρναί, 136 71 
Τηλ. 210 2466385
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αναζήτηση άρθρων

Κείμενο
Από
Έως

H Εορτή των Ταξιαρχών στα Νένητα Χίου και στον Καθεδρικό

Πέμπτη21Νοέμβριος2019

H Εορτή των Ταξιαρχών στα Νένητα Χίου και στον Καθεδρικό

    Στη πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Νένητα της Χίου τελέσθηκε η Ιερά Σύναξη πασών των Επουρανίων Δυνάμεων Άυλων Ασωμάτων με Ακολουθία Ιεράς Αγρυπνίας, ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής των Αγίων Πατέρων Αρχιμανδρίτη Αθανασίου. Στην Αγρυπνία παρέστησαν και συμμετείχαν συμπροσευχόμενοι πλήθος πιστών της Αγιοτόκου.


IMG 1606

IMG 1605

IMG 1604

IMG 1599

IMG 1601

   Με Ιερά Αγρυπνία εορτάσθηκε η Σύναξις των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ και στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αχαρνών, ημέρα κατά την οποία άγει τα ανομαστήριά του ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεώς μας π. Μιχαήλ Κωνσταντινίδης. Οι ενορίτες του Καθεδρικού, καθώς και Ιερός κλήρος προσήλθε για να ευχηθεί εκ του σύνεγγυς στον Πρωτοσύγκελο.

IMG 1556

IMG 1562

IMG 1565

 

Τελευταία Νέα

Αναζήτηση

Copyright 2013-2022 Ἱερά Μητρόπολις Ἀττικῆς καί Βοιωτίας - Powered & designed by MXcom
Free Joomla! templates by AgeThemes