2b.jpg

Συνάντηση Στελεχών της Κατασκήνωσης της Ι.Μ.Α&Β «Περιβόλι της Σουμελά 2019»

Σάββατο13Ιούλιος2019

Συνάντηση Στελεχών της Κατασκήνωσης της Ι.Μ.Α&Β «Περιβόλι της Σουμελά 2019»

   Στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Παιδικών Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως μας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο, στη φιλόξενη αίθουσα του Καθεδρικού Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Αχαρνών, συνάντηση των Στελεχών, Αρχηγών, Ομαδαρχισσών και Ομαδαρχών,  ύστερα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό, την οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία της Κατασκήνωσης.

   Να σημειωθεί ότι οι Παιδικές Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως λειτουργούν για 3η συνεχόμενη χρονιά για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 11-18 ετών, σε εγκαταστάσεις κατάλληλες και εναρμονισμένες πλήρως προς τον σκοπό της Μητροπόλεως, φιλοξενώντας τους μικρούς κατασκηνωτές εντελώς δωρεάν. Η συνολική  φροντίδα για την υλοποίηση της ενέργειας αποτελεί μέριμνα του Ποιμενάρχου μας.

   Την φετινή περίοδο, η Κατασκήνωση της Μητροπόλεως «Περιβόλι της Σουμελά 2019» είναι αφιερωμένη στα 100 Χρόνια Μνήμης από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και φέρει το τίτλο «100 χρόνια “Α”λήθεια».

IMG 8272